Kawasaki logo

Historien

Kawasaki-fottøy ble opprinnelig laget for badmintonbanene av to danske elitebadmintonspillere i 1972. Den ikoniske forsterkningen på tåen ville beskytte spillere mot å bryte ut av skospissene når de dunket mot nettet.
Men helt siden den unike Kawasaki -originalen så dagens lys, har den blitt en hit i mange forskjellige lokalsamfunn og sammenhenger. På 80-tallet var det for eksempel den foretrukne skoen for taktekkere (en taktekker: en person som konstruerer og/eller reparerer tak) på grunn av den lette vekten og gripende, sklisikre gummisålene som er ideelle for å holde arbeiderens føtter grundig plantet på skrånende takplater.
Kawasaki sko

Spirit

Gjennom historien har Kawasaki-elskere fortsatt å gjenoppfinne formålet med det ikoniske skodesignet og et stort mangfold av forbrukere. Derfor er det å omfavne og feire mangfold kjernen i merkevaren vår. Vi hilser alle mennesker i alle aldre som liker en fargerik og upretensiøs livsstil i en blanding mellom å være trendy og uformelt komfortable. Samlingen vår er alltid skapt med tanke på morsomme individualister. En blanding av
grunnleggende kommersielle favoritter og dristige farger samt fasjonable materialer og detaljer sikrer et bredt spekter av valg når du lager din egen unike stilhistorie.