Nikben logo
Selv om han ble født i Sverige, ble Nicklas alias NIK avlet på strendene over de sørlige delene av Europa. Badetøy ble hans naturlige valg av klær i hverdagen, ikke bare for late dager på stranden, men også på treningsstudioet, slappe av hjemme eller til og med på golfbanen.
Benjamin aka BEN ble født på den svenske vestkysten, og brukte somrene som regel på å hoppe fra øy til øy på seilbåter i deres berømte skjærgård. Han skulle senere bli funnet på Central Saint Martins og i London - omgitt av uendelige mengder inspirasjon og kreativitet, utviklet han en visjon om å etablere et produkt som ville bringe mote til nye dimensjoner. NIK og BEN krysset stier i Spania, og knyttet umiddelbart et solid vennskap, noen år senere bestemte de seg for å ta skjebnen i egne hender - resten er historie.
Nikben
Det er ikke et sjeldent syn å finne tradisjonelle tapeter og blomsterprint på feriesteder i dag. Et klassisk konsept som Nikben mener kan videreutvikles ved å illustrere ikke bare et mønster, men også et utsagn eller en uforutsett "vri". Nikben formidler en livsstil, plaggene brukes hele året og ved forskjellige anledninger, ikke bare på stranden eller på ferie.